Hvem er vi?                                      (Til hovedsiden)

(Oppdatert 10.01.04)

Vi er 2 godt voksne mennesker, bosatt i Blystadlia i Rælingen kommune. Her bor vi i et rekkehus, har en liten hageflekk og rimelig bra utsikt vestover mot Oslo.
Rælingen kommune er en landkommune øst for Oslo. Nærmeste tettsted er Strømmen og nærmeste by er Lillestrøm. Du kan lese mer om kommunen ved å klikke på Rælingen.
Vi bor her sammen med de nydelige dyrene våre - hunden "Milli" og katten "Missi".
 

Wenche er fruen i huset. Hun er 57 år og utdannet hjelpepleier og legesekretær. Hun jobber i dag i personalavdelingen på Diakonhjemmet sykehus som personalsekretær. Hun har jobbet ved Diakonhjemmet i 37 år.

På fritiden er Wenche engasjert i Rælingen lokallag av Foreningen Norden. Hun er styremedlem i lokallaget. Høsten 2003 var det Nordentreff i den svenske vennskapskommunen Munkedal. I 2005 er det Rælingen sin tur til å arrangere vennskapstreff.

Høsten 2003 ble Wenche valgt inn i Rælingen kommunestyre for Arbeiderpartiet. Hun sitter bl.a. som nestleder i Komite for helse, omsorg og samfunnsutvikling.
 

Som det fremgår av bildet nedenfor, så sitter ikke Wenche godt før hun ligger.

Ole er mannen i huset. Han er 58 år og utdannet bygningsingeniør. Har tidligere jobbet i Kristiansund, Bærum og Molde boligbyggelag i tilsammen 24 år. Var innom Nittedal kommune som prosjektleder for skolebygg, men jobber i dag som prosjektleder bygg og er brannvernansvarlig i Infrastrukturenheten i Oslo Sporveier. Det betyr at han har hovedansvaret for det bygningstekniske brannvernet i Oslo Sporveier. Han har jobbet i Oslo Sporveier siden august 1998.

Høsten 2003 ble Ole valgt inn i Rælingen kommunestyre for arbeiderpartiet. Han sitter bl.a. i Planutvalget.
På fritiden er Ole engasjert i styret i Ekornvegen borettslag, for tiden som nestleder. Etter at han ble hjerteoperert i februar 2001 har han også engasjert seg i LHL og er for tiden nestleder i Rælingen og Enebakk lag.

Ole har aldri vært aktiv idrettsmann, men har deltatt på arrangørsiden bl. a. i langrensgruppa i Molde og Omegn Idretslag, hvor han var leder en periode. Han var også med som frivillig funksjonær under OL på Lillehammer i 1994. Samler fortsatt på OL-pins. Han følger godt med når det er sport på TV. Spesielt gjelder dette nordiske skigrener og fotball - når Rosenborg eller Manchester United spiller.